Fredagsmagasinet 26-27-28 maj 2017

Vi har varit förföljda av tekniska problem som det heter, den sista tiden. Efter ”solsting” i sändningsdatorn som orsakade följdverkning i studion drabbades vi sedan ytterligare. Mixerbordet var vi tvungna att byta till ett nytt men teknikerna hade då inte tid att kontrollera inställningarna.

Det medförde ett otal kortare avbrott i förra fredagens sändning men till den här veckan var det utlovat korrigering i och med att det gamla mixerbordet ominstallerades. Tyvärr visade det sig när vi försökte sända veckans Fredagsmagasin att inte heller den ominstallationen fungerat. Hur vi går vidare vet jag inte. En förhoppning är att man ska få studion klar för sändning till nästa vecka. Jag håller tummarna.

Programmet som sänds den här helgen är en repris av förra årets program daterat 2016-05-27, / Åke Stentoft

Comments are currently closed.