Veckans Färskingar lör 31 augusti 2019

I Veckans Färskingar spelas helt nyutgiven musik. Programmet sänds första gången lördagen den 31 augusti kl 21.00 med repris söndagen den 1 september kl 21.00, tisdagen den 3 september kl 08.00 och torsdagen den 5 september kl 19.00.
Den fjärde låten i programmet, ”Electric life”, framförs av Hanna Westlin som är uppväxt i Åkersberga. Som artist kallar sig Hanna för Naah

Den här veckan spelar vi  1 Violet – Sea Girls  2 Break my broken heart – Winona Oak  3 Det är nånting som är bra med stan ikväll – Orup  4 Electric life – Naah feat C. Gold  5 I morgon – Arvingarna  6 A dream is a wish your heart makes – Vinil feat High 15  7 Du ljuger – Lena Philipsson  8 I just need to hold you tonight – Proud Country  9 Tenker på Deg – Gabrielle  10 För varje gång -Melissa Horn 11 Heaven – Avicii feat Chris Martin (David Guetta & Morten tribute remix)

Comments are currently closed.